Příští rok v kinech (1)

by - prosince 16, 2012

Blíží se nový rok a tím se přibližují termíny nejen knih, na které se tolik těšíme, ale také filmů - které také někdy vychází z námi tolik oblíbených knih. Přestože některé z vás zklamu, protože termín premiéry Nástrojů smrti ještě není, některá data byste si rozhodně měli ve svých diářích zaškrtnout. A teď se podíváme na to, co nás čeká v lednu:

Hned 3. ledna si budeme moct, jak v České republice tak na Slovensku, zajít na velmi známý příběh Bídníků, v originále od Victora Huga. V této muzikálové verzi spatříme Hugha Jackmana, Anne Hathaway, Amandu Seyfried, Rusella Crowa a spoustu dalších a dalších.  

Dál je tu Tarantinovka s názvem Nespoutaný Django, pokud se nepletu několikrát nominovaný na zlaté Globy. V tomto westernovém dramatu, na který si budete moct zajít 17. 1.,  uvidíte Jamieho Foxxe, Leonarda DiCapria, Samuel L. Jacksona a další. 

Dále je tu Steven Spielberg se svým Lincolnem, který je taktéž několikrát nominovaný na Zlaté Globy. Daniel Day-Lewis, Sally Field, Joseph Gordon-Levitt, Tommy Lee Jones, Gloria Reuben a další budete moc vidět na filmových plátnech od 24. ledna. 

Kromě Lincolna se v kinech objeví i komedie od tvůrců filmu Něco na té Mary je a Blbý a blbější. Mládeži nepřístupno je filmem plným hollywoodských hvězd: Emma Stone, Kristen Bell, Naomi Watts, Gerard Butler, Josh Duhamel, Anna Faris, Kate Winslet, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Gerard Butler, Seann William Scott a spousta dalších....


Kanadsko-francouzský film Paralelní světy se do našich kin dostaví 30. ledna. Sci-fi příběh v rukách Juana Diega Solanse se odehrává v alternativní realitě složené ze dvou světů. Ve snímku se objeví Kirsten Dunst, Jum Sturgess, Jayne Heitmeyer a další. 

You May Also Like

2 komentářů

  1. Mládeži nepřístupno - vyzerá zábavne 8D
    Paralelní světy - toto vyzerá úžasne 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Mládeži nepřístupno se chystám, už jsem i zalarmovala kamarádku. :D Hlavne to obsazení za to stoji. :D

      Vymazat